Dr. Smolcz Katalin

Bőrgyógyász szakorvos

Dr. Smolcz Katalin 1999-ben végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán, majd a Központi Honvédkórház bőrgyógyászati osztályán dolgozott a szakvizsgáig, melyet 2005-ben kiváló eredménnyel szerzett meg.

Ezt követően a BM Központi Kórház bőrgyógyászatán rendelt – a kórház megszűnéséig. 2008 óta főállásban a volt MÁV Kórház rendelőintézetében dolgozik és jelenleg is szoros kapcsolatot ápol a Honvédkórház bőrgyógyászati fekvőbeteg osztályával. Főorvosi kinevezését 2015-ben kapta meg.

Érdeklődési területei szinte a teljes bőrgyógyászatot felölelik, így – többek között – foglalkozik festéksejtes anyajegyek dermatoscopos vizsgálatával, gondozásával, bőrdaganatok szűrésével, rosacea, acne, pikkelysömör, allergiás és fertőzéses eredetű (bakteriális, vírusos, gombás) bőr- és körömbetegségek, különböző eredetű lábszárfekélyek kezelésével is valamint különböző jóindulatú, esztétikai problémát okozó bőrelváltozások eltávolításával – akár intim területeken is.

Tudományos kongresszusok rendszeres előadója és résztvevője, ezenkívül tagja a Magyar Dermatológiai-, a Magyar Angiológiai- és Érsebészeti-, a Szexuális úton terjedő betegségek társaságának.

Dr. Smolcz Katalin rendelési ideje:

Hétfő 8:20-14:00